Sitemap | ne | frans | engels
Een Vraag? Bel Ons: 0032 57 40 91 20

Vandaag Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats op de eerste zondag van oktober. In 2014 is dat vandaag, zondag 5 oktober van 10u tot 17u. Het is een evenement waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek.

Vandaag openen zo'n 300 Vlaamse bedrijven de deuren voor jou. Ga op stap tussen 10u en 17u en ontdek grote en kleine bedrijven, jubileumvierders en starters, productie en diensten,... Er zit vanalles in het aanbod deze editie! We maken er een waar feest van! Woon je in de buurt van de taalgrens? Twijfel dan niet om ook de 100 Waalse bedrijven van Journée Découverte Entreprises een bezoekje te brengen.


Zo krijg je als bezoeker de kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.


Voor editie 2014 hebben we onder de noemer 'Uitblinkers gespot' weer een mooi aanbod boeiende bedrijven voor je klaar. We hebben extra aandacht voor bedrijven uit de grafische sector, voor de bedrijven langs het 75-jarige Abertkanaal, voor startende ondernemingen en voor de bedrijven die je op Open Bedrijvendag laten kennismaken met hun vacatures. 

Ga vandaag op pad en beleef de bedrijvigheid in ons land!


Lijst open bedrijven: klik hier


bron: Agripress    09:16:00|05/10/2014